Spelträff i Tensta bygdegård

Äntligen tillbaks! En efterlängtad “comeback” för många!

Vår spelträff är tillbaks igen efter några års uppehåll. Fredagen den 12 april kl. 19.00 är alla som vill välkomna till Tensta Bygdegård. Ta med instrument och var med och gör kvällen till ett fint minne.

Det är som ett tre timmars allspel med avbrott för en matpaus(soppa med bröd och kaffe) efter halva kvällen.

Så här är upplägget för Allspelet:
Vid själva allspelet får ni som kommer dit önska låtar som alla kan spela. Ofta har Spelträffen varit så välbesökt att vi inte kunnat låta alla önska en egen låt utan har fått dela in deltagarna i grupper där varje grupp får enas om en gemensamt låg. Det är som roligast om så många som möjligt kan hänga med i låtvalen. Gamla välkända låtar är ju alltid tacksamma men man får gärna framföra och lära ut låtar som kanske inte spelas så mycket i dessa trakter. Då är ett önskemål att det är relativt enkla och lättlärda låtar. Det blir mer givande just en sådan här kväll.

Anmälan:
Anmäl dig senast 7/1 på kontakt@tenstaspelmanslag.se.

Viss chans för lyssnare:
Det är en kväll för spelmän i första hand men mån av plats kan man även anmälas sig som lyssnande publik. Det brukar inte finnas golvyta för dans just denna kväll. Följ utvecklingen här på vår Facebooksida så kan man se framåt 7 april om det finns utrymme för lyssnande publik att ansluta.

Varmt välkomna!

Tensta Spelmanslag

Datum

12 apr 2024
Expired!

Tid

19:00