Julkonsert med Bengan & Tina

Välkommen till en julkonsert på intima Reginateatern som tar tankarna tillbaka till Fanny och Alexander och dåtidens jular.  Vi ser fram emot att tillsammans med teatern bjuda på girlanger, ljus och stämning samt  både kända och mer okända jullåtar som vi själva älskar att framföra. Här finns plats för både soloinslag och roliga musikaliska samarbeten. Varmt välkomna!

Tina Ahlin och Bengan Janson har med publikens gillande gästat Reginateaterns scen flera gånger tidigare. De får räknas som två av de mest turnéerfarna artisterna i Sverige. I decennier har de gjort otaliga konserter, turnéer, TV och radioprogram och har arbetat med storheter som Hasse Alfredsson, Allan Edwall, Olle Adolphson, Robert Broberg, Benny Andersson och många, många flera.
Att placera in Bengan och Tina i ett fack låter sig inte göras. Med en ohejdad lust ger de sig in i all typ av musik, allt låter sig spelas! Genom en nära publikkontakt och en osedvanlig musikalisk begåvning hanterar de både tangenter och publik på ett märkvärdigt lättsamt och begåvat sätt.

2019 fick Bengan en grammis i kategorin Folkmusik, 2021 och 2022 tilldelades han Monica Zetterlund-stipendiet och Povel Ramels KaRAMELodikt-stipendium. 2021 och 2022 fick Tina Ahlin ta emot SKAP:s Taube-stipendium och Sällskapet Tage Danielssons vänners stipendium.

Välkommen på julkonsert på Regina!

Datum

15 dec 2022

Tid

19:00
Kategori