Dans i Tobo – kursvecka 2024

I vår bjuder vi in till den årliga kursveckan i dans 15 april kl 9:00 – 19 april kl 15:00. Då har du möjlighet att delta i en öppen kursvecka tillsammans med den ettåriga Folkdanskursen på Eric Sahlström Institutet.

På kursen i år kommer vi att dansa polska. Vi som undervisar på kursen är Andreas, Ami, Patrik och Olof. Undervisningen har musikaliskt och dansant fokus – du kommer att få dansa och lyssna till Patriks och Olofs spel och syftet är att det ska vara lätt och kul och samtidigt ge fördjupad kunskap. Vi använder metoder där du får öva och pröva, känna och uppleva i kroppen. Vi kommer att jobba med rörelsekvalitet, balans, musik, teknik mm – allt för att få till en avspänd, energifylld och musikalisk dans. Med Patrik och Andreas får du dansa slängpolska, med Olof och Ami blir det Orsapolska.

Ett tjugotal platser finns att söka och kursen vänder sig till dig som har gått en längre kurs/utbildning eller har motsvarande erfarenhet och som vill finslipa och fördjupa dina kunskaper i dans.  Har du frågor angående detta är du välkommen att kontakta oss på Eric Sahlström Institutet.

Mer information om kursen och om hur du anmäler dig finner du på: http://esitobo.org/kurs/dans-i-tobo-kursvecka-2024/

Veckan avslutas med Dansfestival på lördagen den 20 april, välkommen att stanna kvar på den.

Varmt välkomna till en vecka fylld med dans och musik!!

Datum

15 - 19 apr 2024

Tid

Heldag