« Tillbaka

Evenemangets bäst före-datum har passerat.

Se aktuella evenemang i kalendariet »

INSTÄLLT! Klubb Svea med Woodlands

Crêperie Lemoni, St: Olofsgatan 32, Uppsala

lördag 28 november 2020 kl 19:00

Välkommen till Crêperie Lemoni och Klubb Svea – Studieförbundet Bildas scen för folk- och världsmusik i Uppsala. Lagom till första adventshelgen bjuder Woodlands med vänner in till en julkonsert i folkmusikens tecken.

I detta musiklandskap av fiol, harpa, sång, gitarr och flöjt blandas vackra och fartfyllda traditionella jullåtar i keltisk- och svensk folkmusikstil. En kväll som präglas av glädje, värme och sväng och som får julen att kännas nära. Ensemblen har rötterna i både den svenska och keltiska traditionsmusiken med Kristina Leesik på fiol, Justyna Krzyzanowska på harpa, Anton Larsson på gitarr och Simon Olofsson på flöjt. De har studerat på Kungl. Musikhögskolan i Stockholm och på Skurups folkhögskola och detta blir deras första konsertserie tillsammans.

Duon Woodlands består av Kristina & Justyna och började spela i Skottland tillsammans 2017, där de fördjupade sig i skotsk folkmusik på the Royal Conservatoire of Scotland. Duon har uppträtt bl.a. på Urkult 2019, GBG Folkfestival 2020, Norrköpings Folkmusikfestival 2020.

/////////////////

Entré 100 kr.
Bordsbokning 018-13 30 34

www.woodlandsduo.com
www.creperielemoni.se
www.bilda.nu

Arr: Studieförbundet Bilda

Läs mer

Med reservation för eventuella ändringar.