« Tillbaka

Evenemangets bäst före-datum har passerat.

Se aktuella evenemang i kalendariet »

Sara & Samantha med Hampus

Bror Hjorths Hus, Norbyvägen 26, Uppsala

fredag 7 december 2018 kl 19:00 - 20:00

SARA & SAMANTHA
MED HAMPUS

Biljettpris: Sittplats 120 kr, Ståplats 80 kr.
Boka biljett på 018-567030 (vard 9-16 och helg 12-16).
Antalet biljetter är begränsat. OBS! Endast bokning på telefon.

Den dynamiska duon Sara Parkman & Samantha Ohlanders utökas denna gång med Hampus Norén och bildar den kanonbra trion Sara, Samantha & Hampus. Deras gemensamma samarbete började genom succéföreställningen Fäboland som turnerade för fulla hus runt om i hela Sverige 2016-2017.

Till Bror Hjorths Hus kommer trion med fiol, sång och orgel och varvar folkliga hits med Tina Turner, ljuv stämsång med vråldjupa skrik. Folkligt och farligt!

Parkman och Ohlanders, två av landets vassaste folkmusiker, har spelat sig genom land och rike sedan 2008. De har fört in folkmusiken i nya rum. Från bygdegårdar och teatrar till klubbar och feministiska festivaler.

--------------------

Sara Parkman &
Samantha Ohlanders

Feministiska och anti-nationalistiska folkmusiker med rötter i Härnösand och Järvsö. Duon har spelat tillsammans i över 9 år runt om i Sverige och Europa – bland annat med succéföreställningen Fäboland i samarbete med Riksteatern. De har blivit nominerade för Årets Traditionsbärare 2015 vid Folk & Världsmusikgalan och tog emot en nominering för Årets Trad med föreställningen Fäboland år 2017. Föreställningen Fäboland blev även utagen till Scenkonstbiennalen 2017.

Arr: Bror Hjorths Hus

Läs mer

Med reservation för eventuella ändringar.